Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzLuna Đogani otkrila svoje omiljene Netflix serije

Luna Đogani otkrila svoje omiljene Netflix serije

Omiljene serije influencerke Lune Đogani

Popularna influenserka Luna Đogani podijelila je sa svojim pratiocima omiljene Netflix serije. Ova platforma postala je nezaobilazna destinacija za ljubitelje serija i filmova.

A Good Girl’s Guide to Murder

Luna je istakla triler seriju “A Good Girl’s Guide to Murder”, koja se sastoji od samo šest epizoda. Ova serija temelji se na bestseleru i prati 17-godišnju Pip, koja istražuje misteriju ubistva iz prošlosti.

Serija se odvija pet godina nakon tragičnog zločina u gradu Little Kilton, kada je popularna srednjoškolka navodno ubijena. Uz ocjenu 10/10, Luna je dodala: „Misterija do kraja, obožavam.“

Emily in Paris

Serija “Emily in Paris” se također vratila s četvrtom sezonom, koja je privukla veliku pažnju obožavalaca. Iako je nova sezona imala podijeljene kritike, Luna je preporučila gledanje svih prethodnih sezona prije nego što se započne s najnovijom.

Ova romantična serija prati Emili, čiji ljubavni život je i dalje pun komplikacija. Luna je ocijenila ovu seriju s impresivnih 100/10.

Jeni's Lab

Treća serija koju je Luna preporučila nosi naziv “Jeni's Lab”. Radnja se odvija u Meksiku i fokusira se na intrige surogat majčinstva i korupciju. Luna je ovoj seriji dodijelila ocjenu 9/10, smatrajući je poučnom i teškom.

Ova serija ima 23 epizode i brzo uvlači gledatelje u svoj svijet laži i korupcije.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -