Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzLejdi Gaga predstavlja svog novog francuskog buldoga nakon traumatičnog incidenta

Lejdi Gaga predstavlja svog novog francuskog buldoga nakon traumatičnog incidenta

Nova radost u Lejdi Gagini porodici

Lejdi Gaga je na TikToku predstavila svog novog francuskog buldoga 21. avgusta. Ovaj trenutak dolazi nakon tri godine teške prošlosti sa otmicom pasa.

Traumatično iskustvo iz 2021. godine

Tokom incidenta 2021. godine, Gaga je izgubila dva psa, Koji i Gustav. Njen čuvar pasa, Rajan Fišer, ranjen je dok su psi bili oteti.

Nova pjesma i upečatljivi imidž

U svom najnovijem video klipu, Gaga je sinhronizovala usne uz pjesmu „Die With a Smile,“ koju je snimila u saradnji s Brunom Marsom. Osim toga, njen novi izgled uključuje crnu kosu, intenzivnu plavu senku za oči i svetlocrveni ruž, podsećajući na Harli Kvin.

Odgovor na reakcije fanova

U komentarima, Dilan Mulvanej je izrazio želju da upozna novog ljubimca, na što je Gaga odgovorila nazvavši ga „Našom novom Kraljicom.“

Zaštita ljubimaca i pravda

Pet osoba je kasnije uhapšeno zbog otmice, uključujući Džejmsa Hovarda Džeksona, koji je pucao na Fišera. Tokom suđenja, Fišer je otkrio kako se borio da zaštiti ljubimce.

Lejdi Gaga je poznata po velikoj ljubavi prema francuskim buldozima. Već ima crnog francuskog buldoga po imenu Miss Asia, i sada je dobila novog prijatelja.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -