Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzMia Borisavljević otkrila omiljeni sport za održavanje linije

Mia Borisavljević otkrila omiljeni sport za održavanje linije

Posvećenost zdravom načinu života

Mia Borisavljević, popularna pevačica, već godinama njeguje zdrav način života i redovne treninge. Na njen izgled pozavidele bi mnoge mlađe koleginice. Povodom svog 40. rođendana, koji je proslavila početkom juna, Mia se još jednom dokazala kao jedna od najatraktivnijih ličnosti na domaćoj sceni.

Otkrivanje ljubavi prema tenisu

Pevačica je otkrila da pored svojih redovnih treninga, uživa i u igri tenisa. Na društvenim mrežama je podijelila snimak sa terena, prikazujući se s reketom u ruci. Sudeći prema njenom izgledu, trening je bio veoma intenzivan, što je potvrdila i njena znojna odjeća.

Supružnici u zajedničkim aktivnostima

Ono što je dodatno privuklo pažnju je to što je Mia bila potpuno nenašminkana tokom igre. Ova aktivnost nije samo njen izbor, već i supruga Bojana Grujića. Par zajedno uživa u tenisu, a u braku su već 12 godina.

Podrška u karijeri

Mia i Bojan važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Poznato je da se međusobno podržavaju u svim aspektima života. Bojan aktivno pomaže Miji u vođenju njenih studija za vežbanje, što još dodatno učvršćuje njihov odnos.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -