Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzDženifer Lopez podnijela zahtjev za razvod od Bena Afleka nakon dvije godine...

Dženifer Lopez podnijela zahtjev za razvod od Bena Afleka nakon dvije godine braka

Razvod nakon kratkog braka

Dženifer Lopez (Jennifer) službeno je podnijela zahtjev za razvod od Bena Afleka (Affleck) nakon samo dvije godine braka.

Reakcije na vijest

Ova informacija brzo se proširila svjetskim medijima. Korisnici društvenih mreža prisjetili su se razgovora između Lopez i Džejn Fonde (Jane).

Džejn, poznata glumica, u razgovoru je analizirala brak između Dženifer i Bena. Izrazila je zabrinutost zbog nekih stvari u njihovoj vezi.

Predviđanje kraha

U Dženiferinom dokumentarcu ‘The Greatest Love Story Never Told’, Fonda je komentarisala da Lopez izgleda kao da se previše trudi nešto dokazati.

“Svi vaši zajednički trenuci izgledaju kao ogledalo sreće”, rekla je Fonda, koju je briga za Lopez nagnala na ovakve komentare.

Obrana ljubavi

Lopez je u tom trenutku nasmijano odgovorila, naglašavajući da tako žive svoj život. Ipak, Džejn je podsjetila na Aflekov izgled na dodjeli Grammyja, gdje je djelovao nezadovoljno.

“Izgledao je tako nesretno i pitala sam se šta se događa”, rekla je Fonda, osvrćući se na percepciju javnosti.

Veza sa Fonda

Dženifer i Džejn poznaju se još od snimanja filma ‘Za sve je kriva svekrva’ iz 2005. godine. Njihovo prijateljstvo možda je utjecalo na Fonde u izražavanju brige za Lopez.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -