Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomePozitivnoBiznisIskoristite jedinstvenu priliku za kupovinu savremenih stanova u Sarajevu

Iskoristite jedinstvenu priliku za kupovinu savremenih stanova u Sarajevu

Izuzetna ponuda za kupovinu stanova

Potražite savršeni dom uz posebne finansijske pogodnosti. Ova jedinstvena ponuda omogućava vam kupovinu stanova vrhunske kvalitete gradnje po povoljnim cijenama.

Prednosti kupovine u novoizgrađenom objektu

Stanovi su smješteni od prvog do petog sprata. Kupci ne plaćaju porez na promet zbog novogradnje. Grijanje je centralno i povezano sa gradskom toplanom, uz pojedinačne kalorimetre za svaki stan.

Vrhunjska oprema i karakteristike stanova

Svi stanovi opremljeni su prvoklasnom opremom. Vanjska stolarija PVC marke REHAU koristi dvostruko Low-E staklo. Protuprovalna i protupožarna vrata marke M-DOOR pružaju dodatnu sigurnost.

U kupatilima, kuhinjama i hodnicima nalazi se italijanska keramika proizvođača NovaBell dimenzija 60×30 cm. Tu su i česme i ugradbeni vodokotlići marke GROHE.

Osim toga, objekat nudi termoizolacionu fasadu BAUTREND debljine 10 cm i bešumni lift marke KONE. Stanovi imaju kablovsku televiziju, pripremu za fiksne telefone i wireless internet.

Pristup i parking

Između ostalog, pred objektom je obezbijeđen parking, dok se garaže nalaze u suterenu. Sa stanovima dolazi garancija od dvije godine od tehničkog prijema objekta.

Kontakt i više informacija

Zakažite termin za razgledanje na brojeve 062 711 111 ili 062 707 092. Posjetite nas na adresi Bojnička br. 41M, Stup. Uvjerite se u kvalitet gradnje i najbolje cijene u Kantonu Sarajevo.

Za kompletnu ponudu, posjetite našu web stranicu www.nina-stan.com.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -