Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeLjepotaHelena Tomašević oduševila u bijeloj haljini na pretpremijeri "Kotlina"

Helena Tomašević oduševila u bijeloj haljini na pretpremijeri “Kotlina”

Oduševila stilom i elegancijom

Helena Tomašević, poznata bh. glumica, privukla je pažnju na pretpremijeri serije “Kotlina”. U bijeloj haljini sa crnim dijelom, koja se elegantno vuče po podu, zasjala je na crvenom tepihu. Kreacija je rezultat maštovitog rada bh. dizajnerice Belme Tvico.

Savršen izgled upotpunjen detaljima

Na ovom događaju, Helena je upotpunila svoj izgled podignutom frizurom, crvenim karminom i njome stručnim odabirom nakita. Njeno samopouzdanje i osmijeh očarali su prisutne fotoreportere, čime je opravdala titulu jedne od najljepših bh. glumica.

Serija “Kotlina” i njen intrigantan zaplet

Helena Tomašević u seriji “Kotlina” igra značajnu ulogu. Radnja se odvija u Historijskom muzeju, gdje je pronađeno tijelo rudara iz Zenice. Istražitelj Mido Zec, koji se vraća u svoj rodni grad, suočava se s mračnim događajima koji ga vode u kompleksnu priču. U seriji se prepliću elementi misterije i kriminala, a Tomašević će zasigurno ostaviti snažan dojam na gledatelje.

Nagrada i prekinuta ceremonija

Misteriozno je bilo i na dodjeli nagrada, gdje je visoki inspektor Edib Pašić primio priznanje za riješeni slučaj Hagade. Ceremoniju je iznenada prekinula dojava o bombi, dodatno komplikujući atmosferu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -