Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzFilm "Majka Mara" i reakcije publike na premijeri

Film “Majka Mara” i reakcije publike na premijeri

Ekipa “Majke Mare” na projektu “Grand kafa sa…”

U okviru projekta “Grand kafa sa…”, ekipa filma “Majka Mara” podijelila je svoja iskustva. Među njima su glumica i radijska voditeljica Mirjana Karanović, glumac Vučić Perović i producentica Snežana Fonta-Halloringen.

Mirjana Karanović o reakcijama publike

Mirjana Karanović se nakon uspjeha filma “Dobra žena” ponovo našla u rediteljskoj ulozi. Na premijeri filma “Majka Mara” bila je zadovoljena reakcijama publike.

“Povezala sam se s publikom na poseban način. Mnogi stručnjaci koji su film gledali prvi put rekli su mi da je izuzetno dobar,” izjavila je Karanović.

Veza s Sarajevom

Karanović naglašava svoju dugogodišnju povezanost sa Sarajevom. Kao važan član bosanskohercegovačke kinematografije od osamdesetih godina, ističe značaj ovog festivala.

“Sarajevo je vrhunac festivala s iznimnim kriterijumima selekcije. Publika, uključujući studente, strastveno dolazi na projekcije, čime se pokazuje veliko interesovanje,” pojasnila je.

Svjetska premijera “Majke Mare”

Film “Majka Mara” doživio je svjetsku premijeru na prestižnom Sarajevo Film Festivalu. Ova manifestacija okuplja ljubitelje filma iz cijelog svijeta, stvarajući poseban ambijent za autore i gledatelje.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -