Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzBen Affleck i Jennifer Lopez: Kraj ljubavi nakon iznenađujuće romantičnog braka

Ben Affleck i Jennifer Lopez: Kraj ljubavi nakon iznenađujuće romantičnog braka

Krajem medenog mjeseca braka

Medeni mjesec Bena Afflecka i Jennifer Lopez bio je pun javnih izlazaka i prikazivanja nježnosti. Međutim, ispod površine, stvari nisu bile savršene. Kako saznajemo, paparazzi su predstavljali veliki problem za Afflecka, dok je Lopez, kao međunarodna superzvijezda, bila naviknuta na pažnju medija.

Problemi u braku

Prema izvorima, Affleck je bio uzrujan zbog neprekidnog praćenja od strane medija. Izvor navodi: “Jedva bi razgovarali tokom onoga što je trebalo biti najsretnije razdoblje u njihovom životu.” Njihova romansa, koja je izgledala intenzivno u početku, postala je sve nestabilnija.

Trijebe i privatnost

Ben Affleck, koji se borio s problemima zavisnosti, napokon je počeo voditi trijezan život. Prijatelji tvrde da je kad su se ponovno sreli bio ranjiv, što je dodatno utjecalo na njihovu hemiju. “Počeo je žudjeti za privatnošću i teško je podnosio njen nivo slave,” izjavili su bliski izvori.

Raskid braka

Na kraju, Lopez je u utorak podnijela zahtjev za razvod, tačno na godišnjicu njihovog vjenčanja. Njihov brak, koji je trajao dvije godine, okončan je nakon dugog razdoblja nagađanja o problemima u odnosu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -