Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzSelena Gomez izazvala uzbuđenje praćenjem organizatora venčanja na TikToku

Selena Gomez izazvala uzbuđenje praćenjem organizatora venčanja na TikToku

Selena Gomez ponovo je u centru pažnje obožavalaca. Čini se da su njeni koraci na društvenim mrežama pokrenuli nove glasine o veridbi. Naime, Selena je počela da prati organizatora venčanja, CMG Weddings & Events, na TikToku.

Glasine o veridbi sa Benijem

Ova vijest odmah je izazvala oduševljenje među njenim fanovima. Mnogi su primetili da je ova firma specijalizovana za luksuzna venčanja u Los Anđelesu, Napa Valeju i San Francisku. Pored toga, predstavljena je i u uglednom časopisu Vogue.

Reakcije obožavalaca

Obožavaoci su se odmah zalepili za ovu situaciju, komentarišući potencijalno venčanje. “Ona zaslužuje sve”, napisao je jedan posetilac, dok je drugi dodao: “Veoma sam srećna zbog Selene. Ne mogu da dočekam da vidim venčanje!”

Spekulacije i emotivne poruke

Iako Selena i Beni još nisu potvrdili glasine, spekulacije o njihovoj veridbi izvorno su se pojavile ranije ovog meseca. Glumica je podelila fotografiju gde je emoji prekrio prst na kojem bi inače bio verenički prsten.

Jedan znatiželjni obožavalac je upitao, “Da li skriva prsten??” a drugi je odgovorio, “Definitivno je verena”. Informacije iz izvora bliskih paru sugerišu da su se “verili” u krugu prijatelja tokom okupljanja na plaži.

Selena i Beni su potvrdili svoju romansu u decembru 2023. godine, nakon šest meseci tajnog izlaženja. Izvori za “Entertainment Tonight” su potvrdili da su ozbiljni i sretni zajedno.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -