Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinFilm/TVSarajevo Film Festival: Bogat program na sedmi dan

Sarajevo Film Festival: Bogat program na sedmi dan

Uvod u sedmi dan programa

Sarajevo Film Festival ulazi u sedmi dan s raznovrsnim filmovima koji će oduševiti posjetitelje. Prva projekcija počinje u 09:30 sati u Narodnom pozorištu, gdje će biti prikazan film “Tri kilometra do kraja svijeta” Emanuela Parvua.

Filmovi koji se prikazuju danas

Ovaj film će se ponovo prikazivati od 19 sati. Dodatno, u 12:30 i 21:30 sati bit će projiciran film “Među bogovima” Vuka Ršumovića, dok “Crossing” Levana Akina možete gledati od 15 sati.

Lokacije i vremenski raspored

U Ljetnom kinu Coca-Cola, u kultnom Metalcu, od 20:30 sati prikazivat će se “Drugi čin” Kventina Dupijea. Ovaj film bit će dostupan i u Ljetnom kinu – Open Air Cinema Centar “Safet Zajko”, MMC Kino Ilidža, BH Telecom Ljetno kino Mostar i Bingo Ljetno kino Tuzla.

Posebne projekcije i gosti

Na UniCredit Summer Screenu u 21 sat moći ćete uživati u filmu “Supstanca” Koralia Fargeata. U Ljetnom kinu Stari grad, od 20:45 sati prikazuju “Megdan: Između vode i vatre”, kojem je scenarist Aleksa Balašević, a u kojem glumi Enis Bešlagić.

Film “Ka nepoznatoj zemlji” Mahdija Fleifela bit će prikazan u Ljetnom kinu Centar. U Cineplexxu također očekuje bogat program, s posebnim naglaskom na “GYM” Srđana Vuletića i “Selo pokraj raja” Moa Haravea.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -