Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinFilm/TV30. Sarajevo Film Festival: Večera puna zvijezda na crvenom tepihu

30. Sarajevo Film Festival: Večera puna zvijezda na crvenom tepihu

Crveni tepih šeste večeri SFF-a

Na drugom crvenom tepihu šeste večeri jubilarnog 30. Sarajevo Film Festivala prošetali su brojni gosti. Ova festivalska smotra privukla je pažnju filmskih zaljubljenika iz cijele regije.

Lejla Zvizdić i njen film

Među prisutnima bila je i urednica BHT1 Lejla Zvizdić. Sa suprugom i producentom Harisom Zvizdićem, predstavila je svoj film “Dolina ćupova”. Film se bavi klubom “Željezničar” i njegovim značajem u jednom vremenu.

Ekipa serije “Kotlina”

Veći dio pozornosti privukla je ekipa serije “Kotlina”. Njihova druga sezona imala je premijeru te večeri. Pored poznatih lica, u defileu su se našli Tarik Filipović, Alen Muratović, te mnogi drugi talenti. Reditelj serije Danis Tanović prošetao je s Adisom Đapom i Amrom Bakšiš Čamo.

Film “Majka Mara”

Sve prisutne oduševila je srbijanska glumica Mirjana Karanović. Ona je na SFF-u predstavila svoj film “Majka Mara”, gdje ne samo da igra glavnu ulogu, već potpisuje i scenarij i režiju. Uz nju, prošetali su i članovi ekipe ovog filma, uključujući i poznatu Jasmilu Žbanić.

Oduševljenje među gostima

Na crvenom tepihu su se našli i Zoran Dževerdanović, Luka Peterca i mnogi drugi. Ova večer bila je pravo uzbuđenje za sve prisutne, dok su se ispod svjetala kamera susreli talenti iz cijelog regiona.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -