Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinFilm/TVRazvod Dženifer Lopez i Bena Afleka: Finansijske posljedice i uzroci raskida

Razvod Dženifer Lopez i Bena Afleka: Finansijske posljedice i uzroci raskida

Razvod u Hollywoodu

Dženifer Lopez podnijela je zahtjev za razvod od Bena Afleka u utorak. Ova odluka dolazi nakon mjeseci spekulacija o njihovoj vezi. Njihovo ukupno bogatstvo procjenjuje se na 640 miliona dolara.

Zajednička imovina

Lopez je podnijela dokumente bez advokata u Višem sudu okruga Los Anđeles. U pravnim dokumentima, navela je datum razdvajanja kao 26. aprila 2024. godine. Zanimljivo je da između njih nema predbračnog ugovora, što ukazuje na podjelu zajedničke imovine.

Imovina pod dijeljenjem

Među imovinom koju će par morati podijeliti ističe se kuća u Beverli Hilsu, kupljena za 60,85 miliona dolara. Ova vila, sa 12 spavaćih soba, trenutno se prodaje za 68 miliona dolara. Aflek se iselio iz ove kuće i kupio novu vilu za 20,5 miliona dolara.

Karijere u usponu

Oboje su aktivno radili tokom braka: Aflek je radio na filmovima “Air” i “Hypnotic”, dok je Lopez snimala filmove kao što su “The Mother” i “Atlas”. Zajedno su radili na “This Is Me… Now”.

Uzroci razvoda

Izvori navode da je Aflekovo ponašanje uticalo na raskid. Lopez je izjavila da je osjećala da “parazitira” na njenom bogatstvu. Također, očekuje povrat novca za troškove koje je snosila tokom njihovog zajedničkog života.

Oboje imaju djecu iz prethodnih brakova, a njihova veza bila je turbulentna od samog početka. Razvod će zasigurno uzburkati javnost i medije u narednim danima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -