Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeLjepotaJasna Đuričić i voditeljice SFF-a oduševile u glamuroznim kreacijama

Jasna Đuričić i voditeljice SFF-a oduševile u glamuroznim kreacijama

Ove godine na Sarajevo Film Festivalu (SFF) blistale su brojne poznate ličnosti u prelijepim modnim kreacijama. Jasna Đuričić, popularna bh. glumica, zablistala je u haljini modnog brenda Kaftan. Ovaj brend, kojem je već godinama vjerna, nije razočarao.

Izjava Jasne Đuričić

“Nikada ne znam šta će mi pripremiti iz Kaftan studija. Imam apsolutno povjerenje u njih i nikada me nisu iznevjerili. Uživam u njihovim kreacijama,” izjavila je Đuričić, naglašavajući svoj entuzijazam prema ovom modnom brendu.

Stil voditeljica SFF-a

Maja Izetbegović, voditeljica ceremonije otvaranja SFF-a, odlučila se za dugu haljinu s providnim gornjim dijelom. Sa stilom je pozirala prisutnim fotoreporterima.

S druge strane, Emela Burdžović, voditeljica Klix studija, nosila je šljokičavu kreaciju brenda Catwalk. Izgled je upotpunila elegantnim nakitom i otvorenim štiklama.

Modne kombinacije na crvenom tepihu

Lejla Durmo odlučila se za prekrasnu plavo-bijelu haljinu, dok je njena kolegica Maja Čengić izazvala pažnju u ružičastoj kombinaciji. Allen Ryan, poznata američka glumica, dobila je Počasno Srce Sarajeva. Ona je nosila jednostavnu ali efektivnu haljinu u sivoj boji, djelo brenda Jody, čija cijena iznosi oko 2.000 eura.

Letovanje modnih čarolija na ovom festivalu pokazalo je da bh. moda ima svoj vlastiti šarm i prepoznatljivost na međunarodnoj sceni.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -