Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzUpoznajte novi luksuzni penthouse Baka Prase: Stan vrijedan 5 miliona evra

Upoznajte novi luksuzni penthouse Baka Prase: Stan vrijedan 5 miliona evra

Bakine nove početke i raskid

Baka Prase, poznat i kao Bogdan Ilić, nedavno se uselio u novi stan u Beogradu. Ovaj luksuzni penthouse je vredan neverovatnih 5 miliona evra. Pjevač je snimio klip za svoj Jutjub kanal kako bi pokazao fanovima svoj novi dom.

Luksuzni stan na Beogradu na vodi

Pre nešto više od dva mjeseca, Baka i njegova bivša devojka, influenserka Anja Bla, završili su svoju dugogodišnju vezu. Tokom poslednjih godina, par je živio zajedno u stanu koji je vrijedio 2 miliona evra. Nakon raskida, Baka je odlučio da se useli u svoj novi luksuzni stan.

Pogled unutar penthousea

Njegov novi dom je penthouse dupleks od 420 kvadrata. Sastoji se od dva sprata, sa četiri kupatila i tri spavaće sobe. Mnogi detalji su oduševili njegove pratioce, uključujući polukoncertni klavir i luster iz perioda renesanse.

Kirija i planovi za budućnost

Baka je otkrio da plaća kiriju od 10.000 evra mesečno. Iako se još uvijek useljava, razmišlja o opremanju stana. „Planiram dugo da ostanem ovdje“, istakao je Baka.

Oslonac za rad i kreativnost

U svom novom stanu, on ima i poseban kutak za snimanje svojih lajvova. „Ovdje se osjećam slobodno i inspirisano“, zaključio je Baka Prase. Njegovi obožavatelji s nestrpljenjem očekuju daljnje snimke iz njegovog novog doma.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -