Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinFilm/TVČak Noris proslavio 84. rođendan u teretani: Fanovi se zabavljaju njegovim snimkom

Čak Noris proslavio 84. rođendan u teretani: Fanovi se zabavljaju njegovim snimkom

Čak Noris i njegova mladalačka energija

Čak Noris, poznati američki glumac i borilački vještak, prije nekoliko mjeseci proslavio je svoj 84. rođendan. Iako su godine otišle, Noris svojim fizičkim aktivnostima pokazuje da se osjeća mladim. Nedavno je objavio snimak na kojem diže tegove u teretani, a njegova poruka fanovima bila je duhovita.

Fanovi na društvenim mrežama ne štede komentare

U svom snimku Noris je rekao: “Samo se zagrijavam”, a fanovi su iskoristili priliku za zabavne komentare. Mnogi su se dobro nasmijali njegovoj formi, komentirajući stvari poput: “Ovo je laž, on se ne zagrijava, nego odmara” i “Čak Noris se ne zagrijava, njegovi tegovi se hlade”.

Legendarna karijera Čaka Norisa

Čak Noris ne treba posebnu predstavnicu. U svijet filma ušao je kao prijatelj Brucea Leeja, a prvi veliki uspjeh ostvario je u filmu “Enter the Dragon”. Međutim, njegovo kultno mjesto u pop kulturi došlo je kroz seriju “Walker, Texas Ranger”. Noris je postao simbol snage i odlučnosti.

Norvisev impozantan karakter i dalje inspirira generacije, a za njega kažu da je živuća legenda. Bez obzira na godine, Noris i dalje pokazuje da uživa u životu i aktivnostima koje voli.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -