Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeSportNogometSenzacionalni povratak Gündoğana u Manchester City?

Senzacionalni povratak Gündoğana u Manchester City?

Gündoğan se vraća u City?

Ilkay Gündoğan, bivši njemački reprezentativac, mogao bi se senzacionalno vratiti u Manchester City. Ovaj 33-godišnji vezista igrao je za City od 2016. do 2023. godine. Tokom svog mandata, odigrao je 304 utakmice, postigao 60 golova i asistirao u 38 navrata.

Guardiola odobrio povratak

Prema informacijama poznatog nogometnog novinara Fabrizia Romana, trener Pep Guardiola već je odobrio Gündoğanov povratak u tim. Razgovori su započeli jučer, a Gündoğan će donijeti konačnu odluku o svom povratku.

Konkurencija iz Katara i Saudijske Arabije

Igrač se suočava s ponudama iz Katara i Saudijske Arabije, što dodatno komplikuje situaciju. Ipak, želja Pepa Guardiole da ga vrati čini Manchester City primamljivom opcijom.

Zamjena s Barcelonom?

Dodatno zanimanje dolazi iz Barcelone. Španski insajder Gerard Romero javlja da je sportski direktor Barcelone, Deco, ponudio Manchestera Cityju zamjenu. Naime, Gündoğan bi se vratio u Englesku, dok bi Rodri otišao u Španiju.

Potencijalna suluda transfer priča

Ovaj razvoj događaja bi mogao postati jedan od najluđih transfera ljeta. Pep Guardiola, nakon godinu dana, ponovno vraća igrača koji je bio višak u timu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -