Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzPrvi supermesec u augustu donosi promjene i nove prilike za horoskopske znakove

Prvi supermesec u augustu donosi promjene i nove prilike za horoskopske znakove

Najava supermeseca

Prvi supermesec ove godine dolazi 19. avgusta, donoseći prilike za samoprihvatanje i individualnost. Ovo lunacijski događaj se tradicionalno naziva Mesecem jesetre, a dešava se u znaku Vodolije. Ova energija poziva sve horoskopske znakove da se oslobe osuđivanja i prihvate svoju autentičnost.

Uticaji na horoskopske znakove

Puni mesec se suočava sa Suncem u znaku Lava, što potiče otvoreno izražavanje. Uran, poznata nepredvidiva planeta, donosi iznenađenja koja će nas primorati da razmišljamo izvan uobičajenih okvira. Iako će neki znakovi doživjeti izazove, postoji i pozitivna energija koja može donijeti rast.

Posebne lekcije dolaze uz izazove

Teška planetarna poravnanja, uključujući opoziciju između Venere i Saturna, traže od nas promjene. Iako se može pojaviti frustracija, suočavanje s izazovima može nam donijeti vrijedne lekcije. Od vas će zavisiti koliko ćete se otvoriti za nove prilike.

Koji znakovi prolaze lakše?

Rak i Jarac će imati lakši put tokom avgustovskog punog meseca. Raku će ovaj pun mesec pomoći da se fokusira na duboko ukorijenjene strahove, dok Jarac može osvježiti svoje finansijske prilike razmišljanjem izvan ustaljenih šema. Ova dva znaka treba da iskoriste sve blagodati koje im nudi ovaj period.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -