Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzLepa Brena i Boba Živojinović: Luksuz iznajmljivanja jahte za 65.000 eura

Lepa Brena i Boba Živojinović: Luksuz iznajmljivanja jahte za 65.000 eura

Luksuzna jahta na raspolaganju

Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović vlasnici su impresivne jahte vrijedne 6.000.000 eura. Ova jahta, koja je dugačka 30 metara, do ove godine bila je njihovo omiljeno ljetno odredište. Međutim, par je donio odluku da ovog ljeta iznajmljuju svoj luksuzni brod.

Cijena i karakteristike jahte

Za iznajmljivanje jahte, Brena i Boba traže nevjerovatnih 65.000 eura za nekoliko mjeseci. Jahta nudi šest udobnih spavaćih soba, pri čemu jedna od njih posjeduje vlastito kupatilo. Osim toga, brod se može pohvaliti velikom dnevnom sobom opremljenom mermernim stolom i ogromnim televizorom, kao i detaljima u boji zlata koji stvaraju toplu atmosferu.

Brenina ljubav prema moru

U ranijem intervjuu za “Blic”, Lepa Brena istaknula je svoju strast prema plovidbi. “Ovo nije bio poklon samo za naše duše. Željeli smo sebi priuštiti nešto posebno,” rekla je ona. Brena je dodala kako uživa u moru i da nije uspjela obići sve lokacije koje je željela tokom plovidbe.

Nova sezona, nova iskustva

Odluka o iznajmljivanju jahte može značiti i nova iskustva za ovaj poznati par. Luksuzno putovanje na vodi sada će biti dostupno i drugim entuzijastima koji žele doživjeti morsku avanturu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -