Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzOdbacivanje prezimena: Šajlo Džoli donijela tešku odluku nakon razvoda roditelja

Odbacivanje prezimena: Šajlo Džoli donijela tešku odluku nakon razvoda roditelja

Teška odluka Šajlo Džoli

Nakon turbulentnog razvoda Anđeline Džoli i Breda Pita, njihova djeca su započela proces udaljavanja od oca. Šajlo Džoli-Pit je prva koja je zvanično podnijela zahtjev za promjenu prezimena. Ovaj potez rezultat je teških emotivnih iskustava kroz koja je porodica prolazila.

Promjena imena na 18. rođendan

Šajlo je 18. rođendan proslavila i s nevjerovatnom odlukom. Na taj dan je unajmila advokata i podnijela zahtjev za odbacivanje prezimena Pit. Njeno novo ime je Šajlo Nuvel Džoli. Ova promjena je odobrena bez zvanične rasprave, izvještava TMZ.

Porodične tenzije i emocije

Izvori bliski porodici navode kako je Šajlo sama donijela ovu odluku, a iako nema informacija o povodima, povezivaju se s ranijim iskustvima zlostavljanja. Šajline braće i sestre, uključujući Zaharu i Vivijen, takođe odbacuju prezime Pit.

Bred Pit u tuzi

Ova odluka duboko je pogodila Breda Pita. Izvori tvrde da je bio izuzetno srećan kada je postao otac i da teško podnosi gubitak bliskosti sa svojom djecom. Njegovi pokušaji da obnovi veze sa kćerkom nisu uspjeli, što ga dodatno uzrujava.

Kako se nezadovoljstvo među djecom nastavlja, nekadašnji supružnici izgleda nisu u mogućnosti da postignu mir, dok se porodična drama nastavlja. Veliki broj sporova između njih i dalje traje.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -