Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinFilm/TVFestival filma nudi bogat program u četvrtom danu

Festival filma nudi bogat program u četvrtom danu

Četvrti dan festivala donosi iznimno bogat program, s brojnim filmskim projekcijama diljem grada. Posjetitelji će moći uživati u raznolikim filmovima od jutarnjih sati.

Film “Arkadija” otvara dan

Prva projekcija filma “Arkadija” počinje u 09:30 sati u Narodnom pozorištu. Ovaj film Jorgosa Zoisa bit će prikazan i u 19 sati. U međuvremenu, posjetitelji će moći pogledati film “Proslava” Brune Ankovića.

Kino Meeting Point i bogat sadržaj

Kino Meeting Point nudi tri filma u programu “Kinoscopea”. Film “Pitanje vještine” Wili Hansa počinje u 12:00, dok film “Sve što zamišljamo kao svjetlost” slijedi u 18:30 sati. Posljednji film je “Humanistički nastrojena vampirica”.

Specijalne projekcije i takmičarski program

Cineplexx nudi razne takmičarske filmove. Od 15:30 sati prikazuje se film “Ko će pokucati nav rata mog doma”. Ljubitelji kratkih filmova uživat će u projekcijama u Cineplexxu 2 i 4.

Dječiji program i filmske projekcije

U okviru “Dječijeg programa”, Pozorište mladih programa film “Max i ekipa staraca” u 15:00 sati. Ljetno kino “Safet Zajko” nudi film “Grandpa guru” u 20:30 sati.

Festival nastavlja oduševljavati posjetitelje raznovrsnim sadržajem koji obuhvaća sve filmske žanrove. Uživajte u neizostavnom filmskom doživljaju!

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -