Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzStefan Subotić: Vizažista koji oduševljava svijet svojim transformacijama

Stefan Subotić: Vizažista koji oduševljava svijet svojim transformacijama

Srpski šminker Stefan Subotić prepoznat je kao jedan od najtalentovanijih make-up artista u regiji. Njegove nevjerojatne transformacije privlače pažnju hiljada pratilaca na društvenim mrežama.

Umeće koje očarava

Stefan je svojom sposobnošću da koristi senke i četkice promenio standarde u šminkanju. Njegovi radovi su izazvali oduševljenje i brojne reakcije na društvenim mrežama. Specijalizovao se za transformacije koje često ostavljaju publiku u očaju.

Pohvale iz svjetskih medija

Nakon što su mediji poput “Pop sugar” i “DailyMail” istaknuli njegov rad, njegov uspeh je dodatno porastao. DailyMail je, između ostalog, primetio da Stefanove transformacije čine “dame dvostruko mlađima”.

Kris Džener i Kim Kardašijan

Među njegovim najimpresivnijim radovima je i transformacija u Kris Džener. Ova objava privukla je pažnju čak i Kim Kardašijan, koja je pohvalila Stefanovo umeće. Komentarisala je: “Bože, ovo je neverovatno!”

Ambicije i snovi

Stefan Subotić ne skriva svoje ambicije. Izrazio je želju da jednom našminka i samu Kim Kardašijan. Njegova lista poznatih klijenata uključuje i zvezde poput Tejlor Svift i Breda Pita.

Transformacije koje kreira Stefan mogli bi ga dovesti do još veće prepoznatljivosti u Hollywoodu. U nastavku članka možete pogledati neke od njegovih fascinantnih radova.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -