Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzZorana Mićanović šokirala obožavatelje smjelim fotografijama na Instagramu

Zorana Mićanović šokirala obožavatelje smjelim fotografijama na Instagramu

Pjevačica zavela mreže

Srbijanska pjevačica Zorana Mićanović ne prestaje oduševljavati svoje obožavatelje na društvenim mrežama. Ovaj put, odlučila je pokazati svoju zavodljivu figuru uz smjele fotografije. Naime, Zorana je podijelila snimku na kojoj se ističe njena zadnjica, što je izazvalo uzbuđenje među njenim pratiocima.

Reakcije na društvenim mrežama

Ova provokativna fotografija već je dobila gotovo trideset hiljada lajkova na Instagramu. Ubrzo nakon objave, mnogi obožavatelji su izrazili svoje oduševljenje u komentarima. Zoranine smjele poze pokazale su njenu samopouzdanu stranu koju mnogi obožavatelji cijene.

Marko Stojković ne ostaje imun

Naročitu pažnju privukao je i komentar njenog bivšeg dečka, MC Stojana, koji se dopao ovih slika. Njihov raniji odnos izazvao je spekulacije kada su ljetos viđeni zajedno u Crnoj Gori. Iako su se tada pojavile glasine o pomirenju, oboje su demantovali priče tvrdeći da su ostali u prijateljskim odnosima.

Privatni život pod lupom

Nakon toga, Zorana je viđena sa zgodnim Crnogorcem, ali je i tu spekulaciju brzo demantovala. Odbija javna nagađanja o svom ljubavnom životu, nastavljajući se fokusirati na svoj uspjeh kao pjevačica.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -