Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzAna Nikolić: Burni ljubavni život poznate pjevačice

Ana Nikolić: Burni ljubavni život poznate pjevačice

Srbijanska pjevačica Ana Nikolić već dugi niz godina privlači pažnju javnosti. Njen buran ljubavni život intrigira mnoge od 2003. godine, kada je započela svoju muzičku karijeru.

Između biznismenâ i sportista

Ana je tokom godina bila u vezama sa raznim biznismenima i sportistima. Posebno se isticala njena veza sa kolegom, Stefanom Đurićem Rasta, za kojeg se udala 28. jula 2016. godine.

Vezane priče

Mediji su godinama povezivali Anu sa nekadašnjim rukometašem Vladom Mandićem. Iako je Ana potvrdila vezu, Vlada je demantovao, što su mnogi okarakterisali kao poniženje.

Prva ljubav i finansijska podrška

Jedna od najvećih ljubavi pjevačice bio je biznismen Rodoljub Radulović, poznat kao Miša Banana. Ana je više puta priznala da joj je Miša pomogao finansijski prilikom snimanja njenog prvog albuma.

Kontroverze i spekulacije

Ana se, prema medijskim natpisima, susrela i s kontroverznim biznismenom Acom Kosturom, kao i s crnogorskim arhitektom Draganom Tomovićem, koji je bio zauzet.

Nova ljubav i muzička karijera

Trenutno se šuška o njenoj vezi s poznatim kompozitorom Goranom Ratkovićem Raleom. On je izjavio kako radi na njenom novom albumu, koji će sadržavati emotivne priče iz njenog života.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -