Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeSportNogometTravnik bez protivnika: Simm Bau se nije pojavio na utakmici

Travnik bez protivnika: Simm Bau se nije pojavio na utakmici

Utakmica koja se nije odigrala

U prvom kolu Prve lige Federacije BiH, ekipa Travnika trebala je dočekati Simm Bau iz Kosova. Međutim, do posljednjeg trenutka nije bilo jasno hoće li gosti nastupiti. Stanje je posledovalo zbog raznih administrativnih i finansijskih problema koje tim iz Kosova trenutno ima.

Kraj čekanja na goste

Prema ranijim informacijama, činilo se da će Simm Bau ipak zaigrati ove sezone. Nažalost, do tog trenutka nije došlo. Igrači Travnika i službene osobe izašli su na teren stadiona Pirota u zakazanom terminu od 17 sati. Međutim, ekipa Simm Bau nije se pojavila, što je izazvalo nezadovoljstvo.

Posljedice neodigrane utakmice

Prema pravilima, domaći tim i sva službena lica bili su na terenu 15 minuta. Nakon što se gosti nisu pojavili, svi su napustili teren. Odluku o ovoj utakmici donijet će nadležna komisija Nogometnog saveza Federacije BiH. Utakmica će najvjerovatnije biti registrovana rezultatom 3:0 za Travnik.

Neizvjesnost u Prvoj ligi FBiH

Ova situacija postavlja pitanje o daljoj sudbini Prve lige Federacije BiH. Sezona je počela, ali izgleda da jedan tim odustaje od nastupa. Očekuje se da će se sva pitanja ubrzo razjasniti.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -