Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzJelena Karleuša slavi 46. rođendan uz emotivnu čestitku kćerke Nike

Jelena Karleuša slavi 46. rođendan uz emotivnu čestitku kćerke Nike

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša danas, 17. avgusta, obilježava svoj 46. rođendan. Ova popularna zvijezda dobila je posebnu čestitku od svoje kćerke Nike, koja je na svom Instagram storiju napisala: “Sretan rođendan najboljoj mami na svijetu, volim te najviše.” U pozadini se čula melodija poznate pjesme “Happy birthday”.

Nika i Jelena – poseban odnos

Nika je u prethodnim mjesecima imala zanimljive trenutke. Od završetka osnovne škole i male mature, sve do odlaska na Evropsko prvenstvo u Njemačkoj, postala je prva tema u medijima. Iako je mlada, pokazuje zrelost i talente, koji obećavaju svijetlu budućnost.

Pjevačka karijera Jelene Karleuše

Jelena Karleuša započela je svoju pjevačku karijeru sa samo 16 godina, uz podršku svoje majke Divne. U saradnji s pjevačicom Dragana Mirković, izdala je svoju prvu ploču “Ogledalce” pod etiketom Diskos 1995. godine. Ova ploča donijela joj je izvanredan uspjeh.

Uspjeh kroz godine

Karleuša je prodala više od 100.000 primjeraka svoje prve ploče u Jugoslaviji, čime je stekla status jedne od najpoznatijih pjevačica u regiji. Njena karijera obiluje hitovima i uspjesima, a ljubav prema muzici nikada nije izblijedjela.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -