Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzDakota Džonson demantuje glasine o raskidu sa Krisom Martinom

Dakota Džonson demantuje glasine o raskidu sa Krisom Martinom

Tokom proteklih dana, svjetski mediji su špekulisali o navodnom raskidu zaruka glumice Dakote Džonson i muzičara Krisa Martina. Nakon što su brojne priče o navodnom kraju veze postale viralne, Dakota se odlučila oglasiti putem svog portparola.

Portparol potvrđuje sreću para

Izvori bliski paru tvrdili su da su prihvatili razdvajanje, ali portparol Dakote je za Page Six izjavio: “Priče nisu istina. Sretni su zajedno.” Ova izjava dolazi nakon što je Daily Mail objavio informacije da je par, koji je zajedno više od sedam godina, prekinuo vezu.

Prisutnost na turneji i zaručnički prsten

Nedavno, Dakota nije bila prisutna na evropskom dijelu Coldplayeve turneje, što je dodatno potaknulo glasine o raskidu. Osim toga, paparazzi nisu snimili Dakotu sa zaručničkim prstenom tokom cijelog ljeta. Iako se šuškalo da je Kris zaprosio Dakotu ranije ove godine, očigledno da s planovima za vjenčanje ne žure.

Rasprava o porodici i djeci

Izvori tvrde da Dakota jako voli djecu svog partnera, kćerku Epl i sina Mosesa, te razmišlja o majčinstvu. U intervjuu za Bustle, istakla je koliko voli tu djecu. “Voli ih kao da mi život ovisi o tome,” rekla je Dakota.

Uprkos svim glasinama, čini se da veza između Dakote i Krisa nastavlja cvjetati, a ljubavni par očito uživa u svojoj zajedničkoj sreći.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -