Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzLazar Filipović otkriva izazove povratka u svakodnevicu nakon odmora

Lazar Filipović otkriva izazove povratka u svakodnevicu nakon odmora

Lazar Filipović, popularni tiktoker, nedavno se vratio sa odmora na Malti. Na ovoj destinaciji boravio je sa prijateljem i kolegom Mićom Ašćerićem. Njihovo putovanje pretvorilo se u zanimljivu avanturu koja ih je dovela do luksuznog smeštaja vrijodnosti 10.000 evra. Lazar je ovu situaciju oduševljeno podelio sa svojim pratiteljima.

Povratak u Beograd kao izazov

Nakon povratka sa odmora, Lazar se osvrnuo na svoje osjećaje. “Iskreno, baš mi teško pada povratak u Beograd”, istakao je. Opišao je kako se osjeća kao da se vratio u grad duhova. Mnogi njegovi sugrađani su ili na odmoru ili rade sa pola snage. Ova situacija povećava njegovu iscrpljenost.

Refleksija na rane dvadesete

Pored razmišljanja o povratku, Lazar je podelio i svoja razmišljanja o svojim ranim dvadesetim godinama. “To je probni period za odrasli život”, naglašava. Oseća se kao srednjoškolac s odgovornostima odrasle osobe i prepun je nesigurnosti. “Bože, zašto me nisi napravio kao glupu osobu, nego kao overthinkera”, dodaje Lazar.

Filipović često sa svojim pratiocima diskutuje o važnim temama, poput psihičkog zdravlja i psihoterapije. Trudi se da podigne svest o ovim pitanjima, što ga čini jednim od omiljenih influensera među mladima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -