Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinFilm/TVSarajevo: Glumci uživaju na festivalskom trgu uprkos vrućinama

Sarajevo: Glumci uživaju na festivalskom trgu uprkos vrućinama

U Sarajevu, gdje i dalje vladaju visoke temperature, glumice i glumci ne propuštaju uživanje na festivalskom trgu. Grad vrvi od energije, a svi se trude da iskoriste svaki trenutak. Atmosfera je tokom dana veoma živa, a posjetioci se okupljaju u raznim kafićima.

Festival i druženje glumaca

Kafana na Trgu Susan Sontag danas je postala omiljeno mjesto za mnoge poznate ličnosti. Među njima su se našli Lana Stanišić i Rijad Ljutović, koji su nakon dužeg vremena konačno pronašli priliku za zajedničku kafu i druženje. Njihova prisutnost dodatno obogaćuje festivalsku atmosferu.

Važni razgovori i prošetanja

Hrvatski glumac Janko Popović Volarić nije odolio uživanju u kafi, ali ni poslovnim razgovorima. U neposrednoj blizini trga, obavljao je važne telefonske pozive dok je ispijao svoju omiljenu kafu. Ovaj spoj posla i uživanja pravi je odraz filmskog svijeta.

Osim toga, Anja Matković, scenaristica i glumica filma „Nakon ljeta“, prošetala je s kolegicom Mirelom Brekalo. Njihov susret dodatno doprinosi duhu festivala koji slavi umjetnost i kulturu.

U tom užurbanom ambijentu, Sarajevski festival ostaje svojevrstan spoj umjetnosti, zabave i međuljudskih odnosa. Gledajući kako se sretni osmesi razmjenjuju, svakako valja opravdati posjetu ovom gradu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -