Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzSandra Rešić oduševila obožavaoce novim fotografijama s mora

Sandra Rešić oduševila obožavaoce novim fotografijama s mora

Pjevačica Sandra Rešić održala je vezu s obožavaocima putem Instagrama, dijeleći nove prekrasne fotografije s mora. Na ovim slikama, Sandra se pojavljuje u elegantnom kupaćem kostimu, ističući svoj predivan izgled.

Obožavaoci oduševljeni novim izgledom

Fotografije su brzo osvojile pažnju njenih pratioca koji nisu štedjeli komplimente. Sandra, koja je smršavila skoro 50 kilograma, pokazuje rezultate svog truda i posvećenosti zdravlju.

Autofagija kao ključni faktor

Pjevačica je ranije govorila o procesu mršavljenja, naglašavajući kako je koristila autofagiju kako bi smanjila kilograme. “Kad sam počela sa autofagijom, bilo mi je teško. Čak i tih šest sati tokom kojih sam jela unosila sam vrlo malo hrane”, izjavila je Sandra u jednom intervjuu za „Alo“.

Ovaj način ishrane inicijalno je bio izazovan za nju. “Zbog toga sam padala u nesvijest! Po cijeli dan mi je bilo loše, ali mi se s vremenom organizam navikne na to da malo jedem,” dodala je.

Pozitivni utjecaj na zdravlje

Kroz svoje iskustvo, Sandra Rešić inspiriše mnoge ljude da razmišljaju o vlastitom zdravlju. Njena transformacija potvrđuje da trud i disciplina donose rezultate. Obožavaoci sa nestrpljenjem očekuju nove objave i još inspirativnih trenutaka iz njenog života.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -