Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeHrana i ZdravljeBlejk Lajvli očarala London svojom modrom hrabrošću na promociji filma "Završava se...

Blejk Lajvli očarala London svojom modrom hrabrošću na promociji filma “Završava se sa nama”

Američka glumica Blejk Lajvli (Blake Lively) nedavno je oduševila sve prisutne na promociji filma “Završava se sa nama” (It Ends With Us) u Londonu. Poznata kao omiljena mama Holivuda, pripala joj je glavna uloga Lili Blum u ovom ostvarenju.

Modna hrabrost i kreativnost

Na ovoj promociji, Blejk je odabrala upečatljivo oversajz bijelo odijelo, ukrašeno cvjetnim vezom, koje je privuklo pažnju medija i ljubitelja mode. Ovaj odabir potvrđuje njen stil i hrabrost u modnim eksperimentima. Glumica je cjelokupni izgled upotpunila glomaznim minđušama i nekoliko različitih prstenova, čime je dodatno naglasila svoj jedinstveni način izražavanja.

Skromnost i samouvjerenost

Ispod oversajz sakoa, Blejk je vješto skrivala samo gole grudi, otkrivajući tek toliko da pobudi maštu prisutnih. Iako je nakon četiri porođaja, izgledala je fenomenalno, što nije slučajnost, već rezultat njenog neobičnog pristupa dojenju.

Ponosna mama četvero djece

Blejk je jednom prilikom izjavila: “Ne brinem o gubitku težine. Pazim šta jedem, jer tokom dojenja to i moja beba jede.” Ova izjava odražava njen zdrav odnos prema tijelu i majčinstvu, zbog čega mnogi smatraju da je prava inspiracija.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -