Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzGlumci Goran Bogdan i Janko Popović Volarić šokirali okupljene na crvenom tepihu

Glumci Goran Bogdan i Janko Popović Volarić šokirali okupljene na crvenom tepihu

Na svečanoj zabavi održanoj nakon polufinalnog ocjenjivanja za Međunarodnu nagradu Emmy, pozornost okupljenih privukli su glumci Goran Bogdan i Janko Popović Volarić. Njih dvojica su se zajedno prošetali crvenim tepihom držeći se za ruke, što je izazvalo brojne spekulacije među prisutnima.

Goran Bogdan – uspješni hrvatski glumac

Goran Bogdan je trenutno jedan od najuspješnijih hrvatskih glumaca. Njegova karijera je u usponu, a nedavno je iznenadio javnost vijestima da će postati otac. Ove vijesti su dodatno povećale interes javnosti za njegov rad i privatni život.

U društvu lijepe Jovane Stojiljković

Osim Janka Popovića Volarića, Bogdan je na ovoj glamuroznoj večeri stigao u društvu svoje djevojke, srbijanske glumice Jovane Stojiljković. Njihova prisutnost na događaju dodatno je privukla pažnju medija i obožavatelja.

Negovanje prijateljstva

Iako glumci nisu otkrili razlog za svoje držanje za ruke, njihovo prijateljstvo i međusobna podrška svakako su bili vidljivi. Oba glumca su bila dobro raspoložena i nasmijana, čime su dodatno doprinijeli opuštenoj atmosferi događaja.

Međunarodna nagrada Emmy

Zabava je organizovana od strane United Medije i Nove TV, a okupila je brojne poznate ličnosti iz svijeta zabave. Očekuje se da će Međunarodna nagrada Emmy donijeti nova uzbuđenja i prilike za talentirane glumce poput Gorana Bogdana.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -