Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinFilm/TVGoran Navojec: Od gostovanja do domaće zvijezde u Sarajevu

Goran Navojec: Od gostovanja do domaće zvijezde u Sarajevu

Hrvatski glumac Goran Navojec izjavio je za portal “Avaza” da više nije gost u Sarajevu. Sada se osjeća kao “domaći” u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Navojec je istakao kako je iskustvo gostovanja bilo predivno, ali sada, kada ga svi smatraju domaćim, to može biti i bolno.

Sjajna atmosfera tokom festivala

Na pitanje o atmosferi tokom festivala, Navojec je rekao: “Uvijek je atmosfera”. Naglasio je da Sarajevo nije poznato samo po atmosferi, već i po fantastičnom programu. U tom kontekstu, istaknuo je ljude koji dolaze, organizaciju te predivne volontere. “Cjeli grad se trudi da festival bude savršen”, dodao je.

Nova saradnja s Danisom Tanovićem

Navojec je komentarisao i svoj rad na filmu “Nakon ljeta” te suradnju s poznatim režiserom Danisom Tanovićem. “Ovo je moja četvrta suradnja s gospodinom Tanovićem. On voli ljude s kojima radi”, naglasio je glumac. Prema njegovim riječima, Tanović ne pravi razliku između likova, što ga čini posebnim.

Za kraj, Navojec je pohvalio Talenti Tanovića i njegovu strast prema radu u filmu, što ga čini dragim saradnikom. Za više informacija, pogledajte video ispod.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -