Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzSarajevo Film Festival: Dame zasjale na crvenom tepihu

Sarajevo Film Festival: Dame zasjale na crvenom tepihu

Prva noć Sarajevo Film Festivala 2023. godine oduševila je posjetitelje svojim glamuroznim izdanjima dama. Elegantne haljine i hrabri krojevi dodatno su doprinijeli specijalnoj atmosferi svečanosti.

Trendi haljine koje osvježavaju crveni tepih

Slađana Mandić zavodujuje u kreaciji renomirane dizajnerice Emine Husedžinović Ibrahimović. Ovaj odabir ističe njen sofisticirani stil i modne preferencije. Voditeljice Maja Miralem i Mediha Adrović također su se istaknule svojim neobičnim krojevima, koji su dodali posebnu notu događaju.

Glumice u raznolikim kombinacijama

Na crvenom tepihu su se pojavile i poznate glumice, među kojima su Maja Izetbegović, Alisa Čajić i Alena Džebo. Sve su odabrale zanimljive kombinacije koje su naglasile njihov savršen stas i ljepotu. Raznolikost modnih izbora stvorila je šarolikost ovog glamuroznog događaja.

Dželja Glavović-Očuz i hrabro izdanje

Posebnu pažnju privukla je manekenka Dželja Glavović-Očuz svojim hrabrim izdanjem. Pozirala je fotografima u odabranom outfitu koji je otkrio njen goli stomak, čime je pokazala svoju samouvjerenost i modnu hrabrost.

Sve u svemu, prva noć SFF-a ispunila je očekivanja i potvrdila da je ovaj festival mjesto gdje se moda susreće s kinematografijom.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -