Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeSportNogometReal Madrid: Cijene ulaznica za utakmicu protiv Valladolidu premašuju očekivanja

Real Madrid: Cijene ulaznica za utakmicu protiv Valladolidu premašuju očekivanja

Real Madrid se priprema za svoju prvu domaću utakmicu ove sezone protiv Valladolidu, koja će se odigrati za deset dana. Interes gledatelja je ogroman, što se ogleda u cijenama ulaznica koje se kreću između 95 i 210 eura.

Cijene ulaznica: Visoke, ali očekivane

Valladolid se nedavno vratio iz druge lige, a cijene ulaznica za susret s Realom prošle sezone iznosile su najmanje 55 eura. Ove sezone, s dolaskom novih zvijezda, cijene su značajno povećane.

Dolazak Mbappéa i zvjezdana ekipa

Kylian Mbappé, 25-godišnji napadač, pridružio se ekipi bez odštete nakon isteka ugovora s PSG-om. Iako Real nije otkrio njegovu platu, dolazak ovakvih zvijezda privlači još veću pažnju na utakmice.

Modrić kao najtrofejniji igrač Reala

Luka Modrić, čudesni vezist, postao je najtrofejniji igrač u historiji Reala. Uz njega, tim je bogat i mladim igračima poput Juda Bellinghama i Viniciusa Juniora. Ova kombinacija iskustva i mladosti obećava uzbudljive utakmice.

Iako su ulaznice sve skuplje, ljubitelji nogometa u Madridu spremni su platiti cijenu za priliku da vide svoje omiljene zvijezde uživo. Nikada nije bilo tako visoko interesovanje za nogomet kao sada.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -