Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzSofija Milošević oduševila fanove raskošnom haljinom na društvenim mrežama

Sofija Milošević oduševila fanove raskošnom haljinom na društvenim mrežama

Manekenka Sofija Milošević i njena modna kombinacija

Supruga našeg reprezentativca Luke Jovića, Sofija Milošević, ponovo je privukla pažnju. Ovaj put, oduševila je fanove neverovatnom belom haljinom. Haljina je ukrašena srebrnim šljokicama, a njen providni donji deo izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama.

Usavršeni modni ukus

Sofija, poznata manekenka, redovno deli svoje modne izbore na društvenim mrežama. Njena karijera obuhvaća rad s brojnim svetski poznatim brendovima na pistama u Njujorku i Milanu. Uprkos tome što je postala majka dvoje djece, Sofija je pažljivo održavala svoju vitku liniju.

Porodični život i modna kolekcija

Od 2019. godine, Sofija uživa u vezi s Lukom Jovićem. Njihova podjela obaveza roditeljstva ne utiče na njen stil. Osim haljine koja je postala hit, nedavno je pokazala kolekciju aksesoara. Na Instagramu, objavila je slike papuča, šešira i torbica, čija ukupna vrednost premašuje 22.000 dolara.

Zaključak

Ova atraktivna manekenka ne prestaje da oduševljava svoje fanove. Njena kombinacija vrhunske mode i sofisticiranog ukusa postavlja nove standarde u modnim izborima. Bez obzira na izazove roditeljstva, Sofija Milošević ostaje ikona stila.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -