Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzPrijanka Čopra blista na premijeri filma svog muža Nika Džonasa

Prijanka Čopra blista na premijeri filma svog muža Nika Džonasa

Popularna glumica i nekadašnja Mis sveta, Prijanka Čopra, ponovo je privukla pažnju medija. Ova talentovana glumica bila je velika podrška svom mužu, Nik Džonasu, na premijeri njegovog filma “The Good Half” u Beverli Hilsu.

Lepota i talenat Prijanke Čopre

Prijanka Čopra, koja je postala Mis sveta 2000. godine, poznata je po svojoj ljepoti i talentu. Pored mnogobrojnih bolivudskih uloga, osvajala je srca publike i u popularnoj seriji “Kvantiko”. Njena pojava na crvenom tepihu uvijek izaziva divljenje.

Odvažna modna kombinacija

Na premijeri filma, Prijanka se odlučila za zlatni plašt od čipke i crni bodi, koji su dodatno naglasili njenu ljepotu. Njena frizura i šminka u zemljanim tonovima savršeno su se uklopili u sveukupni izgled. Ova 42-godišnjakinja uvijek zna kako da zablista.

Supružnička podrška i ljubav

Kao velika podrška svom suprugu, Prijanka je uživala u posebnom trenutku. Nik Džonas je na svom Instagram profilu objavio zanimljiv klip. U njemu joj prilazi dok se ona sprema pored bazena, a brzinski su se poljubili.

Ispod radara medija

Par je često meta medija zbog razlike u godinama, ali su ipak prevazišli sve sceptike. Njihova ljubav raste svakim danom, a zajedno su stvorili sretnu porodicu. Njihova priča inspiriše mnoge da vjeruju u ljubav bez obzira na prepreke.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -