Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzNeobične avanture Dušana i Eme na putu za Minhen!

Neobične avanture Dušana i Eme na putu za Minhen!

Dušan Petrović i Ema Luketin, omiljeni influenserski par, privukli su pažnju pratilaca novom pričom o svom putovanju. Ovaj poznati dvojac često deli detalje iz svog zajedničkog života putem društvenih mreža, a sada su otkrili kako je izgledala njihova avantura tokom putovanja u Minhen.

Problemi u Ljubljani

Na putu iz Zagreba prema Minhenu, Dušan je otkrio da ih je tokom vožnje zadesila serija neugodnosti. Prvo se pokvarila klima u automobilu, što ih je primoralo na zaustavljanje u Ljubljani. Zbog velikog praznika, servisi su bili zatvoreni, pa su morali potražiti alternativni način kako da nastave put.

Gužve i policijske prepreke

Nakon što su se prebacili na rent a car, suočili su se s dugom kolonom na putu. Iako su pokušavali pronaći alternativu, stajali su pred policijskom kontrolom koja ih nije puštala dalje. Ovaj nepredviđeni obrt dodatno je otežao njihove planove.

Neprijatno iznenađenje u hotelu

Nakon niza nezgoda, kada su konačno stigli u Minhen, dočekalo ih je još jedno iznenađenje. U hotelu su otkrili da klima nije dostupna zbog novog zakona, pa su dobili ventilator kao utešnu nagradu.

Njihova avantura, koja je trajala više od deset sati, ostavila je Dušana i Emo s mnogo smijeha i nezaboravnih uspomena. Ova situacija pokazuje kakve sve prepreke mogu zadesiti putnike, ali i koliko je važno zadržati dobar duh i humor.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -