Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeSportNogometZrinjski s velikim uspjehom u play-offu Konferencijske lige

Zrinjski s velikim uspjehom u play-offu Konferencijske lige

U revanš utakmici trećeg pretkola Konferencijske lige, Zrinjski je ostvario značajnu pobjedu protiv bugarskog Boteva rezultatom 2:0. Ovaj trijumf omogućio je ekipi da napreduje u play-off nakon što su u prvom susretu pretrpjeli poraz od 2:1.

Ivanković o utakmici i strategiji

Trener Zrinjskog, Ivanković, dao je izjavu nakon utakmice. “Možda nismo dobro ušli u utakmicu, ali kasnije smo se dizali. Nije nas poljuljao ni promašeni penal,” rekao je Ivanković. Na poluvremenu su se dogovorili da će igrati svoju igru bez obzira na višak igrača.

Strpljenje i kvaliteta igrača

Ivanković je istakao strpljenje svojih igrača. “Momci su bili strpljivi. Sretniji od nas niko nije. Nismo se opterećivali protivnikom,” dodao je. Posebno je naglasio važnost povratka nakon teške situacije sa ozljedama, istakavši Ćorluku kao ključnu osobu koja je nedostajala ekipi.

Naredni izazov – Vitorija

Zrinjski će se u play-offu suočiti s portugalskom Vitorijom. Ivanković je izrazio nadu da će Nogometni savez BiH odgoditi utakmicu protiv Radnika kako bi se bolje pripremili. “Misli prema Vitoriji su već od sutra,” naglasio je.

Ova pobjeda je posebna ne samo za igrače, već i za navijače. “Počastili su naše navijače, pogotovo Ultrase, veličanstvenom pobjedom,” zaključio je Ivanković.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -