Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzElla Dvornik otvoreno o estetskim korekcijama i prirodnoj ljepoti

Ella Dvornik otvoreno o estetskim korekcijama i prirodnoj ljepoti

Ella Dvornik, poznata influenserica i medijska ličnost, često dijeli svoja iskustva o estetskim korekcijama. Ovaj put nasmijala je svoje pratioce na društvenim mrežama. Naime, Ella je objavila fotografiju s prijateljima koja je izazvala brojne komentare.

Reakcije na fotografiju

Jedan od pratitelja komentarisao je: “A j****e, svaka slika ti je izbijeljena.” Ella je, međutim, brzo odgovorila na taj komentar duhovito. “Nije, samo su zubi vještački”, napisala je, naglašavajući svoj sarkastični ton. Uz to je dodala opis: “Kad ti kaže da si prirodna ljepotica.”

Popis estetskih korekcija

Ella nije stala samo na tome. U narednoj Instagram priči nastavila je s humorom, navodeći sve estetske korekcije koje je prošla. “I sise, i čelo, i usta, i oči, i kosa… Ali sve ostalo, ako je išta ostalo, je prirodno”, napisala je.

U pozadini ove priče svirala je pjesma njenog oca, što je dodatno pojačalo globalnu pažnju na njen sadržaj. Ella Dvornik redovno obavještava svoje pratioce o promjenama na tijelu. Prisutna je na društvenim mrežama sa svojim iskustvima iz svijeta estetske medicine.

Pregled estetskih zahvata

Do sada, Ella je podvrgnuta raznim estetskim zahvatima, uključujući keramičke krunice, operaciju nosa, botoks i filere. Također, njeno iskustvo uključuje coolsculpting, odnosno zamrzavanje sala.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -