Petak, 20 Septembra, 2024
HomePozitivnoBiznisJedinstvena ponuda poslovnog prostora uz samo more u Neumu

Jedinstvena ponuda poslovnog prostora uz samo more u Neumu

Ponuda poslovnog prostora na obali

Jedinstvena ponuda poslovnog prostora nalazi se uz samu obalu mora u Neumu. Smješten na ulici Mimoza, prostor ima potencijal za razvoj nove oaze za odmor. S obzirom na sve veći interes, ove nekretnine predstavljaju idealnu priliku za investitore.

Popularnost projekta Marina Residence

Prema podacima iz EOS MATRIX Nekretnina, više od 40% stambenih jedinica i parking mjesta već je rezervisano. “Zabilježeno je više stotina upita za projekat Marina Residence”, poručuju iz ove kompanije. Poslovni prostor se trenutno nalazi u roh-bau fazi i spreman je za sve djelatnosti.

Cijena i kontakt informacije

Tražena cijena iznosi 2.000 KM/m2, a prostor obuhvata poslovnu površinu i terasu. Za dodatne informacije, zainteresovani mogu kontaktirati EOS MATRIX Nekretnine putem broja +387 63 011 965 ili posjetiti njihovu web stranicu www.marinaresidence.ba.

Family Day događaj

EOS MATRIX Nekretnine organizuju Family Day 16. i 17. augusta 2024. godine. Događaj će se održati u Mepas Mall Mostar i na plaži Grand Hotela u Neumu. Posjetitelji će imati priliku upoznati se s ponudom apartmana i uslovima kupovine.

O kompaniji EOS MATRIX Nekretnine

EOS MATRIX Nekretnine posluju od 2021. godine. Specijalizuju se za personalizirano iskustvo kupovine nekretnina. Bilo da ste iskusni investitor ili prvi put kupujete nekretninu, njihov tim je tu da vam pomogne ostvariti snove.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -