Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinFilm/TVSilvester Stalone raznježio pratioce dirljivom porukom povodom rođendana supruge

Silvester Stalone raznježio pratioce dirljivom porukom povodom rođendana supruge

Slavni holivudski glumac Silvester Stalone razveselio je svoje pratioce novom objavom na društvenim mrežama. Ova objava je posvećena njegovoj supruzi Dženifer Flavin, povodom njenog rođendana.

Dirljive ručice za Dženifer Flavin

Stalone je uz zajedničke fotografije iz mladosti napisao: “Sretan rođendan mojoj ženi, Dženifer! Ja i djeca mislimo da si apsolutno nevjerovatna. Volimo te zauvijek.” Ove riječi su mnoge dirnule i izazvale brojne reakcije pratilaca.

Magija Svetog Stefana

Na jednoj od objavljenih fotografija vidi se i Sveti Stefan, crnogorski otok na kojem je Stalone boravio sa porodicom 1990. godine. Ovaj otok poznat je po svom glamuru i povijesti uglednih posjetitelja.

Obnova ljubavnih veza

Iako su u 2022. godini Dženifer Flavin i Silvester Stalone imali teško razdoblje, nakon što je Dženifer podnijela papire za razvod, par je pronašao zajednički jezik. Izvor blizak paru je otkrio da su se sastali i razgovarali o svojim razlikama.

Fanovi zadovoljni raspletom

Uz sliku i romantične poruke, Stalone je obradovao svoje fanove informacijom da su odlučili ostati u braku. Zajedno su dobili tri kćerke, a njihovi pratioci prate svaki njihov korak.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -