Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzMarius Borg Hoiby priznao krivicu i javno se ispričao svojoj djevojci

Marius Borg Hoiby priznao krivicu i javno se ispričao svojoj djevojci

Marius Borg Hoiby, 27-godišnji norveški građanin, uhapšen je prošle sedmice i proveo je 30 sati u pritvoru. Suočava se s mogućom kaznom zatvora od godine dana zbog ozbiljnih fizičkih povreda koje je nanio svojoj djevojci, koja je hospitalizirana zbog potresa mozga.

Incident u alkoholiziranom stanju

Hoiby je priznao krivicu i uputio javnu ispriku svojoj djevojci. “Prošli vikend dogodilo se nešto što se nikada nije smjelo dogoditi”, izjavio je on. Objasnio je da je do incidenta došlo nakon svađe, dok je bio pod uticajem alkohola i kokaina.

Borba sa mentalnim poremećajem i zloupotrebom supstanci

Marius je istaknuo da se već duže vrijeme bori s mentalnim poremećajem i zloupotrebom droga, zbog čega je prethodno bio na liječenju. Iako je priznao svoje probleme, naglasio je da to ne opravdava njegovo ponašanje.

Reakcija porodice i medija

Osim što se ispričao svojoj djevojci, Hoiby se obratio i svojoj porodici, koja je bila duboko pogođena ovim nemilim događajem. Norveška kraljevska porodica dosad nije komentirala incident, ali norveški mediji su objavili fotografije iz stana gdje se dogodio incident, prikazujući nož zaboden u zid i razbijeni luster.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -