Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeSportNogometŽeljezničar s optimizmom dočekuje duel protiv Igmana

Željezničar s optimizmom dočekuje duel protiv Igmana

Fudbalski klub Željezničar dočekuje duel protiv Igmana iz Konjica s velikim optimizmom. Ova pozitivna atmosfera dolazi nakon pobjede u derbiju protiv Veleža. Preokret na gostovanju u Mostaru potvrdio je bolju igru Željezničara tokom cijele utakmice.

Oporavci ključnih igrača

Lijepu vijest za navijače donijeli su oporavci dvojice važnih igrača. Huse Karjašević i Stefan Radinović su se oporavili od povreda. Njihovo prisustvo na treningu će svakako poboljšati konkurenciju u timu. Oba igrača nisu bila na raspolaganju treneru Denisu Ćoriću tokom derbija u Mostaru.

Filip Dangubić se pridružio ekipi

Željezničar se dodatno osnažio potpisivanjem napadača Filipa Dangubića. Najveće pojačanje ovog ljeta trenira s ekipom i očekuje se da donese dodatnu kvalitetu. S obzirom na njegovu hirarhiju, navijači s nestrpljenjem očekuju njegov nastup.

Treninzi i atmosfera u timu

Ekipa Željezničara obavila je poslijepodnevni trening u dobroj atmosferi. Igrači su bili maksimalno angažirani, što ukazuje na zajedništvo i motivaciju unutar tima. Novi trening zakazan je već za sutra od 18 sati na pomoćnom terenu Grbavice.

Subotnji duel na Grbavici

Duel između Željezničara i Igmana zakazan je za subotu s početkom u 21 sat. Ovaj susret se očekuje s posebnim nestrpljenjem, a navijači žele podržati svoju ekipu na putu ka novim pobjedama.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -