Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzĐina Džinović i njen romantični odmor: Ljubav bez granica

Đina Džinović i njen romantični odmor: Ljubav bez granica

Đina Džinović i njen dečko u ljubavnom kutku

Popularna influenserka Đina Džinović uživa u svakom trenutku provedenom sa svojim dečkom. Njihove zajedničke fotografije preplavljuju Instagram. Đina redovno dijeli detalje iz svog privatnog života. Njenu Instagram stranicu prati preko 130 hiljada ljudi koji uživaju u njenim objavama.

Privatnost ljubavnog života

Iako Dijana često dijeli trenutke iz života, njen ljubavni odnos ostaje misterija. Nakon javne veze sa fudbalerom Andrejem Đurićem, uplovila je u novu vezu s Andrejem Blagojevim. Međutim, o njihovom odnosu saznajemo samo kroz povremene objave.

Romantične avanture i putovanja

Par često uživa u romantičnim putovanjima. Nedavno su posjetili Francusku, gdje su stvorili nezaboravne uspomene. Đina je novom fotografijom pokazala koliko su zaljubljeni, dijeleći trenutak poljupca s broda.

Stil i moda

Đina ne samo da započinje trendove svojim modnim kombinacijama, već i sinhronizuje stil sa svojim dečkom. Na jednoj od fotografija nosila je kratku bijelu haljinu sa razrezima i skupu „Miu miu“ torbicu. Njen dečko, s druge strane, odabrao je belu majicu i bermude.

Intriga i uzbuđenje oko njihove veze

Dok se mnogi pitaju ko je misterozni dečko, Đina uspijeva zadržati njihovu vezu pomalo u sjeni. Njihove objave i zajedničke avanture izazivaju znatiželju publike.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -