Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzTužna ispovijest: Glumica se oprostila od supruga u 92. godini

Tužna ispovijest: Glumica se oprostila od supruga u 92. godini

Glumica Simone Lugner javno se oprostila od svog supruga koji je preminuo u 92. godini života. Na društvenim mrežama podijelila je emotivnu poruku, u kojoj izražava svoju ljubav prema preminulom. “Bio si san mog života. A kad sam te vidjela kako blistaš pri pogledu na mene, tada sam znala da sam i ja tvoja. Zaljubljena”, napisala je glumica na svom Instagram profilu.

Brak pun uspona i padova

Simone i njen suprug zaručili su se u oktobru prošle godine. Međutim, veza je nakratko prekinuta u decembru. Ubrzo su se pomirili i odlučili vjenčati. Njihovo vjenčanje održano je u bečkoj gradskoj vijećnici pred 50 uzvanika i 30 novinara.

Prva bračna noć

Simone je ranije ispričala kako su proveli prvu bračnu noć u luksuznom hotelu. “Imali smo jako dugu prvu bračnu noć. Dužu nego što je trajalo vjenčanje i slavlje”, izjavila je glumica. Ova izjava u kombinaciji s njenim emotivnim oproštajem izazvala je sažaljenje među njenim pratiteljima.

Njena objava o smrti supruga nije ostavila ravnodušnim ni njene fanove, koji su je podržali kroz teške trenutke. Podsjećanje na njihove lijepe trenutke također je prisutno u njenim objavama.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -