Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeLjepotaKonferencije o zdravlju žena u BiH: ključni savjeti za kvalitetniji život

Konferencije o zdravlju žena u BiH: ključni savjeti za kvalitetniji život

Konferencije posvećene zdravlju žena održat će se u tri grada: Banjoj Luci, Sarajevu i Mostaru. Ulaznice za događaje su od danas, 14. avgusta, dostupne za kupovinu. Ove konferencije će se održati 4. septembra u Banjoj Luci, 6. septembra u Sarajevu i 10. septembra u Mostaru.

Cilj konferencija

Glavni cilj ovih događaja je da istaknu važnost preventivnog pristupa zdravlju, s posebnim naglaskom na fizičko i mentalno zdravlje žena. Sudionice će dobiti konkretne savjete koji će im pomoći da unaprijede svoj kvalitet života i očuvaju zdravlje.

Teme i predavači

Predavanja će obuhvatiti oblasti kao što su ginekologija, psihologija, endokrinologija i nutricionizam. U Banjoj Luci, pored ostalih, govorit će doc. dr. sc. med. Arnela Cerić Baničević i mr. ph. Dragana Lošić.

U Sarajevu će svoje znanje podijeliti prof. dr. Jasna Bajraktarević i mr. sci. dr. Vanesa Dujso-Radaslić, dok će se u Mostaru održati predavanja dr. sc. Romane Barbarić i mr. Nevene Pandže. Sve konferencije bit će prilika za razmjenu korisnih informacija i iskustava.

Prijavite se na konferencije

Ženama širom BiH se savjetuje da se prijave i iskoriste ovu jedinstvenu priliku za edukaciju i osvještavanje o važnim temama vezanim za zdravlje. Prijave su otvorene i svi zainteresirani mogu kupiti ulaznice odmah.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -