Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeNajnovijeKiss Food Fest 2024: Gastro uživanje u Kiseljaku od 16. do 18....

Kiss Food Fest 2024: Gastro uživanje u Kiseljaku od 16. do 18. augusta

Udruženje “Šareno brdo”, u suradnji s Općinom Kiseljak, ponosno najavljuje Kiss Food Fest 2024. Ovaj popularni festival će se održati od 16. do 18. augusta 2024. godine.

Tradicija i modernost u vašem tanjiru

Ove godine, festival će posjetiteljima pružiti priliku da uživaju u jelima koja spajaju tradiciju i novitete. Na gastro sceni u BiH, moderni recepti postaju sve popularniji, a Kiss Food Fest će ih predstaviti na najbolji način.

Besplatna degustacija i predstavljanje pogače

Prvi dan festivala posvećen je kiseljačkoj pogačici. Prezentacija izrade pogača započinje u 18 sati, uz besplatnu degustaciju. Najpoznatiji pekari iz Kiseljaka učestvovat će u ovom programu.

Zabava uz muziku i gastro ponudu

Drugi dan festivala donosi zabavu uz bend Ultrazvuk iz Banja Luke, zajedno s raznovrsnim gastro-programom. Dan će se završiti Dj programom, koji će osigurati odličnu atmosferu za sve posjetitelje.

Dječiji program i nagrade za izlagače

Posljednji dan festivala bit će posvećen najmlađima. Dječiji program počinje u 16 sati, gdje će mališani moći uživati u druženju s maskotama. Također, bit će predstavljena pravila natjecanja, a najuspješniji izlagači bit će nagrađeni za kvalitetu svojih proizvoda.

Na Kiss Food Festu 2024. godine učestvovat će 11 izlagača. Posjetitelji mogu kušati burgeri, pizze, koktele, sušeno voće, deserti, vina i još mnogo toga tokom tri dana festivala.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -