Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinFilm/TVDžordž Kluni i Bred Pit oduševili novim fotografijama, dok Anđelina Đoli gleda...

Džordž Kluni i Bred Pit oduševili novim fotografijama, dok Anđelina Đoli gleda sa strane

Džordž Kluni (George Clooney) i Bred Pit (Brad Pitt) ponovno su u centru pažnje. Njihove nove fotografije za časopis GQ govore mnogo o njihovoj harizmi i šarmu. Ove slike prikazuju dvojicu talentovanih glumaca u svilenim pidžamama, kako se opuštaju u krevetu.

Kulisa: Francuska vinarija Château Miraval

Fotografije su snimljene u prelijepoj vinariji Château Miraval, koja se nalazi u Korensu u Francuskoj. Ova vinarija zauzima impresivnih 1200 hektara i vrijedna je 164 miliona dolara. Vinarija je ujedno i predmet pravne bitke između Klunija i Đoli, što dodatno komplikuje situaciju.

Provokacija bivšoj supruzi

Združenim snagama, Kluni i Pit su stvorili seriju slika koje bi mogle biti shvaćene kao provokacija prema Anđelini Đoli. Ove fotografije dolaze samo deset dana prije njihove nedočekane 10. godišnjice braka, koja se trebala proslaviti 23. augusta.

Pravna bitka i zajednička djeca

Kluni i Pit su zajedno kupili Château Miraval za 28,4 miliona dolara 2011. godine. Međutim, pravni problemi su započeli 2021. godine, kada je Đoli prodala svoj udio bez njegovog odobrenja. Ova situacija uključuje i njihovu zajedničku djecu, što dodatno otežava situaciju.

Postoji mogućnost susreta bivših supružnika na 81. međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji, gdje oboje imaju premijere filmova.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -