Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzLejla se udala za njemačkog glumca, Vin Diesel im čestitao na vjenčanju

Lejla se udala za njemačkog glumca, Vin Diesel im čestitao na vjenčanju

Iznenadni susret s holivudskom zvijezdom

Lejla se nedavno udala za njemačkog glumca Mathiasa Hohna, a njihovo vjenčanje postalo je viralno na društvenim mrežama. Tokom fotografisanja u Minhenu, pridružio im se holivudski glumac Vin Diesel. Ovaj neobični susret oduševio je mladi par.

Prvo iskustvo za Lejlu i Mathiasa

Lejla je za njemački Bild otkrila kako je Vin Diesel naišao pored njih dok su se fotografisali. Glumac nije mogao odoljeti, a da im ne priđe. Njihov video na TikToku postao je pravi hit s više od 4 miliona pregleda.

U snimku se mogu vidjeti fotografije zagrljenog para i njihovu sreću dok poziraju u kabrioletu. Prizor postaje još intimniji kada Diesel izlazi iz svog automobila da im čestita.

Nevjerovatno iskustvo za mladence

“Odjednom je automobil stao, a član osiguranja prišao nam je i rekao: ‘Imam nekoga ko želi da vam čestita na vjenčanju'”, prisjetila se Lejla. Ovaj trenutak opisala je kao “nevjerovatan”. Dodala je da su bili presrećni zbog ovog iznenađenja.

Kakva je to sudbina, ističe Lejla, da se Vin Diesel našao u Minhenu upravo na dan njihovog vjenčanja. Ova priča će zasigurno ostati urezana u sjećanju mladog para.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -