Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzLux se vraća u akciju: Planovi za putovanja i poklon automobil fanovima

Lux se vraća u akciju: Planovi za putovanja i poklon automobil fanovima

Emotivna poruka popularnog influensera

Popularni jutjuber Luka Bojović, poznatiji kao Lux, obratio se svojim fanovima emotivnom porukom nakon izlaska iz bolnice. Njegova karijera na društvenim mrežama traju skoro devet godina, a tokom tog perioda stekao je veliki broj pratilaca i podržavalaca.

Nova podrška fanova i planovi za budućnost

Nakon boravka u bolnici, Lux se zahvalio svojim fanovima za podršku. Stigle su i lijepe vijesti, a to je njegov novi automobil marke „Porsche“, kojim se pohvalio putem društvenih mreža. U svojoj objavi je istakao kako se vraća redovnom objavljivanju sadržaja za svoje pratioce.

Darivanje automobila i planovi za putovanja

„Nisam zaboravio na giveaway za Panameru“, najavio je Lux, objašnjavajući da će darivanje početi odmah. Pored toga, najavio je i svoja putovanja. Fanove je podsjetio da će se od septembra vratiti sa novim sadržajem, koji uključuje putovanja po Evropi i Americi.

Raznovrstan sadržaj za mlađu publiku

Luka ima planove da obiđe razne destinacije, uključujući one koje nisu često posjećene. Njegov cilj je omogućiti pratiocima da uživaju u putovanjima kroz njegove objave i sadržaj. „Potrudiću se da vam približim sva mjesta koja obiđem“, izjavio je on.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -